Birlikte “Sihir Vardı” vardı: yarış zamanlarımızda iki akıcı dansçı

B-Boy

Global Mod
Global Mod
Edwards, “Taylor benim bütün bir insan olmama izin verdi” dedi ve bunun onların o kadar savunmasız veya kırılgan olmadıklarını fark etmelerini sağladığını ekledi. “Güç de bende ve birlikte bir açıklama yapıyoruz. Ve birlikte sanki sihir varmış gibi hissettim.

Dansçılar yabancı değildi. Stanley, 2022'de Edwards'ı Jacob's Pillow'daki bir programa katılmaya davet etti. Stanley, “Kendimle ilgili gizlemiş olabileceğim şeyleri görmeme yardımcı olacak şekilde Ashton'a bağlı olduğumu hissediyorum” dedi. “Ashton'ı tanıdığım için her zaman bu cesaret ve yiğitlik duygusunu hissediyorum. Bunu sahnede tercüme edebildiğimizi hissediyorum.

İlk başta Edwards, Seattle'da yaptıkları gibi Humberto Leon'un orijinal kostümünü giyip giymeyeceklerini bilmiyordu; Bazıları Stanley'e daha çok benzemek için gömlek ve kot pantolon giyeceklerini düşünüyordu. “Tıpkı Taylor gibi hissetmek istedim” dediler.

Ancak Edwards, kendi deyimiyle “tanımlanamayan yaratık” nedeniyle kostümü seçti. Edwards, “Bunu taktığımda gerçekten kim olduğumu anlayamıyordunuz” dedi ve “bu hoşuma gitti. Ayrıca güçlü yönlerimi, bacaklarım ve kollarım gibi kullanmayı sevdiğim şeyleri de gösterdi. Dolayısıyla bu parça için sadece kol ve bacak olarak kimliğimi kaybetmek doğru geldi.”

Edwards farklı olarak algılandığının fazlasıyla farkında. “Daha koyu bir cilt tonuna sahip olmak, ikili olmamak ve ortalama bir insana benzememek bazen elbette zor oluyor” dediler. Ancak bu performanslarda “Uyum sağlama şansım olduğunu hissettim ve kendim olmayı aktif bir şekilde seçtim.”

Dansın ötesinde, “Az Önce Olanlar”ın silinmez bir imajını ve şokunu -iyi türden- bırakan şey o özgürlük duygusuydu. Edwards, “İkimiz de bu cesur kararları verdik” dedi ve “bu cesur fikirleri birçok insan için ortaya koyduk ve bunları güvenle sadece 'Bu benim, bu benim ve yapabilirim' demek için yaptık. başka bir şey.”