Bir dansçı ve papaz sabırla görünmeyeni aydınlatıyor

B-Boy

Global Mod
Global Mod
“Görünmez Proje” somut olmayan şeyleri – sabır, sakinlik, azim – dans yoluyla görünür kılar. Garfield’a olağanüstü bir işbirlikçi kadrosu katıldı: Paul Hamilton, Molly Lieber, Angie Pittman ve Opal Ingle. Pittman, salgının kapatıldığı sırada Zoom aracılığıyla dans etmeye başladılar, ancak stüdyoda gelişti ve değişti, dedi Pittman, özellikle Garfield’ın hayatı gibi. Salgının ilk günlerinde ön cephede bir hastane çalışanıydı.

Pittman, “Vücudunuzda bu kadar çok insanın hikayesini ve ölümün eşiğinde olan veya kriz veya travma yaşayan bu kadar çok insanı vücudunuzda tutmak çok şey. Odadaki ondan hissedebiliyorum. Bu yüzden karar verme şeklini ve işi yapma şeklini kesinlikle etkilediğini ve değiştirdiğini düşünüyorum.”

Pittman, “Sezgileri güçlü – koreografik çekiciliğini ve koreografik dinlemesini hâlâ hissediyorum.”

“Görünmez Proje”deki ilk danslardan biri, oyuncuların bağlantıda kalması için tam da bunu – derinlemesine dinlemeyi – gerektiren bir yürüme modelidir. Garfield, kolay olmakla birlikte, “sözde ‘doğru olanı yapmak’ için şaşırtıcı bir meydan okuma” dedi. “Parça aslında ancak sabırla çalışırsak yapılabilir, yapılabilir ki bu sahnede komik bir şey.”

Seyirci için de sabır çok önemlidir. “Sadece biz değiliz,” dedi. “Belki birileri sabırsızlanıyordur. Ve bazen tam ortasında ben ‘bunu bitirebilir miyiz?’ gibi”

Garfield kendini kandırmıyor. “İnsanların ‘Bunu kaldıramam’ dediği bölümler olduğunu biliyorum” dedi. “Umurumda değil. Umrumda değil demiyorum. Ben bir papazım. ME Bakım. Yani, evet, acı çekiyor ve öne doğru eğiliyor. Ondan sonra bir kadeh şarap alırsınız. Sen başka bir şeyden bahsediyorsun. düzelecek İyi olacaksın.”