Beyaz olmayan dansçıların kendilerini evlerinde hissettikleri bir şirkette değişime hazır

B-Boy

Global Mod
Global Mod
DONNELL Birinci gün barredeki güzel kırmızı tuğlayla Studio 3’te olduğumu ve çok sayıda güzel siyah ve ten rengi görme deneyimi yaşamadığımı hatırlıyorum. “Ah, bu farklı” diye düşündüm.

WILLIAMS Seçmelerim içindi. Arthur Mitchell ve kırmızı tuğlanın bu büyük resmi vardı. Ve sonra ilk kez kahverengi tayt giyiyorum – pembe taytla görünemeyeceğimi biliyordum. Ama daha önce hiç kahverengi taytla gerçekten dans etmemiştim. Yani ten rengime falan uymuyorlar. Binaya ilk kez geldiğimin tam bir işareti.

Dans tiyatrosu seçmelerinde çay nedir? Bana seninkinden bahset.

WILLIAMS
2010 yılında, Virginia Johnson’ın geri döneceği ve New York City’de yeni DTH Black Ballet’i kuracağı söylentileri sokaklarda dolaşırken, “Bu gerçekten oluyor mu?”

DTH seçmelerine katılan herkes bunun kolay bir seçme olmadığını bilir. Hemen aldım mı bilemedim. St. Nick’teki Sugar Hill’deki metroya geri dönerken annemi aradım ve ‘Aman tanrım anne’ dedim. Bu binaya girdim ve evime dönmüş gibi hissettim.” Virginia beni şirkete aldı ve o zamandan beri şirketteyim.

SİLVA Bay Mitchell beni 2008’de işe aldı ve hala uzun seçmeler hakkında şaka yapıyorum. Benim göremediğim birçok şeyi bende gördü. Çok utangaçtım ve dil olayı ilk başta yardımcı olmadı çünkü her şeyi keşfettim. Sınıfta namlu dönüşleri yaptığımı hatırlıyorum ve şöyle dedi: “Yukarı bakmalısın, öne çıkmalı ve orada olmalısın. Brezilya’dan onca yolu dibe bakmak için gelmedin.”

DONNELL Virginia beni 2012’de işe aldı ve bale dersinden geçtiğin için seçmelerin ne kadar sürdüğünü hatırlıyorum: barre, merkez ve klasik varyasyon. Sonra numaramı aramadılar. Gerçekten üzülmüştüm ama yine de ortak olmak istiyorlardı, ben de kapıda kalıp ayakkabılarımı çıkarmaya karar verdim. Fazladan bir adamları vardı ve ben de “Hey, Lindsey, neden onunla ortak olmuyorsun?” dedim ve ben de ortaklık alanına yüzde 1000 verdim ve sonunda işi aldım.