Beşiktaş’ta Parıltı Çebi ibra edildi, Fikret Orman’a ileti gönderdi

PeLe

New member
Beşiktaş’ta Parıltı Çebi ibra edildi, Fikret Orman’a ileti gönderdi Beşiktaş Kulübünde 2020 yılı olağan idari ve mali genel şura toplantısında Ahmet Işık Çebi başkanlığındaki idare konseyi ibra edildi.

Akatlar Kültür ve Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen görüşmede Çebi başkanlığında 1 Ocak 2020-31 Aralık 2020 tarihleri içinde vazife alan idare şurası idari ve mali istikametten farklı başka ibraya sunuldu. Çebi idaresi oy oldukcaluğuyla ibra edildi. İdaresi idari taraftan 7 kişi, mali istikametten ise 12 kişi ibra etmedi.

Çebi ibra oylamasının akabinde “Bu saate kadar beklediniz hakkınızı helal edin. İbra etmeyen arkadaşların niyetlerini de dikkate alacağım. Onları bekliyorum. Güzeli olsun” sözlerini kullandı.

‘FİKRET BEY’E MESAJIM VAR’

Kulübün eski lideri Fikret Orman’ın dün düzenlediği basın toplantısını hatırlatan Çebi, Orman’a cevap verdi. Çebi “Helallik vermeyecekmiş. Ben senden helallik istemiyorum ki. Ben sana ne yaptım. Senin bana teşekkür etmen lazım. Millet ‘paralar nerede’ derken, sana kendini aklama fırsatı verdim. Git savun kendini. Bu bir talih. Yapmasak yıllarce ‘Fikret Orman paralar nerede’ diyecekler. Haklıysan buyur hallet. Raporuna sahip çık” diye konuştu.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun da kendisini haklı çıkaracak bir konuşma yaptığını anlatan Çebi, “Benim canımı acıtmak istediğini söylemiş oldu. Burada itiraf ettin. Benim seninle meselem yok. Benim Beşiktaş’ın menfaatlerini kovalama yükümlülüğü var. Bu benim sıkıntım, beni bundan kimse alamayacak” tabirlerini kullandı. İki gündür yapılan genel heyette her insanın eteğindeki taşları döktüğünü belirten Çebi, “İtişe kakışa gerek yok. Fikret beyefendiye mesajım var. Kardeş seninle benim aramda helallik hiç bir husus yok. Helallik alacaksam ben senden alacağım. Burada bana neler yaptığını anlatmayacağım” dedi. (AA)