Beşiktaş ve Galatasaray’la anılıyordu! Rıdvan Yılmaz’dan transfer açıklaması

PeLe

New member
Beşiktaş ve Galatasaray’la anılıyordu! Rıdvan Yılmaz’dan transfer açıklaması Yaz transfer periyodunda bonuslar dahil 6.5 milyon Euro’ya Beşiktaş’tan Rangers’a transfer olan Rıdvan Yılmaz’ın ismi bir daha Türk ekipleriyle anılmaya başlanmıştı.

İskoçya’da yeteri kadar baht bulamayan 21 yaşındaki ulusal futbolcu için Galatasaray’ın devre içinde teşebbüste bulunacağı, sol beke takviyeyi gündemine alan Beşiktaş’ın da eski oyuncusunu yarım dönem kiralayabileceği konuşuluyordu.

Ancak genç oyuncunun ajandasında geri dönmek yok.

“Avrupa’da üst düzey liglerde oynayıp kendimi göstermek istiyorum”

Avrupa hayalini gerçekleştiren ve peşinden gitmekte kararlı olan Rıdvan, planlamasını da buna nazaran yaptı.

Milli futbolcunun çıkan haberler daha sonrası yakın etrafına, “En az 28-29 yaşına kadar Avrupa’da üst düzey liglerde oynayıp kendimi göstermek istiyorum, geri dönmeye niyetim yok” dediği kaydedildi. Rıdvan, bu sözleriyle Türkiye’ye dönüş kapılarını kapattı.

Ocak ayında alanlara dönüyor!

Sakatlığı bulunan genç sol bek, öncesinde 11’de çıktığı Dundee United maçında yeterli performans sergilemiş ve İskoç basınından da olumlu yansılar almıştı.

Uyluk bölgesinde sorun yaşayan ve küçük bir operasyon geçiren Rıdvan’ın ocak ayında alanlara dönebileceği kaydedildi.

21 yaşındaki futbolcunun, teknik adam değişikliğine giden Rangers’ta kadronun başına geçecek yeni hocasından formayı kaparak beyaz sayfa açmak istediği açıklandı.