Berlin -Marzahn'da şüpheli cinayet – görgü tanığı: “Kadının öldüğünü gördüm”

Mezopotamya

New member
Bay S., kadını asansörde yatarken görünce ekmek almak üzereydi. Bir şeyin yanlış olduğunu hemen biliyordu. Kadın gözlerini açmıştı ama artık duyarlı değildi. Saçları da dahil olmak üzere her yerde kan vardı. Bay S. kadının nabzını hissetti; Hala oradaydı. Sabah 9'dan sonra 9 dakika sonra 112 aradı. Adam bizi saatler sonra anlatıyor.

Polise göre, kadın Cumartesi sabahı Marzahner Chaussee'deki bir evin ikinci katında bulundu. Kurtarma çalışanları tarafından resüsitasyon başarısız oldu. Kısa bir süre sonra, tanıklara göre, yarı çıplak, kanlı bir adam dördüncü kattaki bir dairede tutuklandı. SEK iş başındaydı. Bay S. şimdi dairesine tekrar girmesine izin verilmesini bekliyor, ancak bir cinayet kadrosu hala sekiz katlı evde kanıt sağlama sürecinde.

Görgü tanığı: “Kadının öldüğünü gördüm.”

Ölüme aşina olan Bay S. Geriatrik bakımda çalışıyor, birçok insanın öldüğünü gördü, ama kimse aniden ölmez. Bay S. kesin: “Kadının öldüğünü gördüm.” “Çok akıllıca” giyinmişti, diyor S. kadın siyah etek ve bir bluz giyiyor.

Bay S., hayati belirtilerin nasıl yorumlanacağını biliyor. Kan daha kalın olsaydı, kadın orada daha uzun süre yalan söyleyecekti. Suçtan kısa bir süre sonra onu keşfetmiş olmalı. Ölü kadını gören insanlardan biri, Bay S. gibi adını söyleyen ancak gazetede okumak istemeyen T.'dir. Genç kadın, öldürülen kişinin başının yanında bir anahtar olduğunu bildiriyor. Ayrıca kırılan siyah taytları da hatırlıyor. T. ayrıca kadının büyük, parlak kulaklıklarını hatırladı.

Bir kadın öldürüldü. Polis suçun izlerini korudu.Thomas Peise

“Yeni taşındım,” diyor Bay S., “daire güzel, sessiz ve sonra böyle şeyler oluyor.” Ve: “Bunu her zaman televizyonda duyuyorsunuz, ama sonra gerçeklik geliyor.” Başka bir adam yaklaşım yaklaşım, henüz birbirinizi iyi tanımıyorsunuz, en fazla “merhaba” ve “Merhaba!”

Ancak üç, Meclis sakinleri arasında polis operasyonunun resimlerinin de değiştirildiği bir WhatsApp grubu olduğunu bildirdi. Suçtan bir süre önce, sohbette eve bir kamera kurulması gerektiği tartışıldı, çünkü burada uzun süre yaşayan bazı insanlar “gerçekten o kadar süslü olmayan şeyler” yaşadı.

Saat 16.00 civarında polis sakinleri eve geri döndü. Evin olduğu Lidl ve Aldi arasındaki boşluk yavaş yavaş boşalıyor. Ve Bay S. hala ekmeğe ihtiyacı olduğunu hatırlıyor.