Batshuayi’ye reaksiyon gösteren Jorge Jesus pişman oldu!

PeLe

New member
Batshuayi’ye reaksiyon gösteren Jorge Jesus pişman oldu! Fenerbahçe ile Sivasspor içinde oynanan maça Michy Batshuayi’nin Türkiye mesleğinde gördüğü birinci kırmızı kart damga vurdu. Özellikle Jorge Jesus, öğrencisine ziyadesiyle kızdı. Belçikalı oyuncu kenara gelirken, hocası eliyle başını işaret edip adeta, “Aklını kullanmalıydın” iletisi gönderdi. Uğraşın akabinde Jesus’un birinci işlerinden birinin konumun yineını izlemek olduğu açıklandı. Deneyimli çalıştırıcı, öğrencisinin haksız yere oyundan atıldığını düşündü. Batshuayi’nin yanına giden Jorge Jesus’un, kendisini teselli eden bir konuşma yaptığı açıklandı.

‘Hayal kırıklığına uğrattım’

Batshuayi ise ekip arkadaşlarına veryansın ederek, “Pozisyonda bırakın faul yapmayı, rakibe dokunmadım bile. Haksız bir kart gördüm. Sizin de uzun mühlet 1 kişi eksik oynamanıza niye oldum. Bunun için fazlaca üzgünüm” dediği öğrenildi. Golcü oyuncu toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise, “Kardeşlerimi hayal kırıklığına uğrattığım için üzgünüm. Kazanmak için verdikleri gayretten gurur duyuyorum” yazdı.

KAYNAK: FANATİK