Atilla Szalai: Elbet bize epeyce büyük katkısı olacak

PeLe

New member
Atilla Szalai: Elbet bize epeyce büyük katkısı olacak Macaristan Ulusal Grubu ile Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2020) çaba eden 23 yaşındaki stoper, Fenerbahçe’nin Düzce’de gerçekleştirdiği kampa dahil oldu.

Attila Szalai “Takım arkadaşlarımı epeyce özledim. Ulusal kadroyla son maçımızı oynadıktan daha sonra 2 haftalık bir tatil sürecim vardı ve ailemle bir arada vakit geçirdim. yine buraya dönmek mükemmel bir his. Beşerler tarafınca tekrar sıcak bir biçimde karşılanmak beni hakikaten epeyce oldukça memnun etti. Ben burada olmaktan dolayı hayli lakin hayli memnunum. Kadroyla birlikte bir daha antrenmanlara başlıyor olmak benim için büyük bir memnunluk.” diye konuştu.

Kendisini güzel hissettiğini aktaran Macar oyuncu, “Fiziksel ve mental manada âlâ düzeyde olduğumu düşünüyorum. İki haftayı tatil yaparak geçirmiştim. Ailemle birliktedim ve onlarla vakit geçirme fırsatı bulmak benim için epeyce büyük mutluluktu. Birebir biçimde onlarla futbol oynama imkanım olmuştu. Benim için olağanüstüydü. Buraya geri döndüğüm için epeyce memnunum ve şu anda itibaren yeni dönemi, yeni rekabeti sabırsızlıkla bekliyorum.” sözlerini kullandı.

Szalai, Fenerbahçe’nin amacının her sene şampiyonluk olduğunu lisana getirdi.

Harika Lig’in yanı sıra UEFA Avrupa Ligi’nde de başarılı bir dönem geçirmek istediklerini aktaran sarı-lacivertli futbolcu, şunları kaydetti:

“Her yıl olduğu üzere gayemiz bu yıl da şampiyonluk. Her sene gayemiz şampiyonluk ve kupalar kazanmak. Bunun için de sıkı ve ağır bir biçimde çalışmamız gerekiyor. Kendimizi daima olarak geliştirmemiz gerekiyor. Adım adım, maç maç daima kusurlarımızı geliştirmek durumundayız. Avrupa’da da başarılı olmak istiyoruz, bu da gayelerimizden bir tanesi. Bunu da söylemiş olduğim üzere çalışarak, kusurlarımızı düzelterek, eksik taraflarımızı gidererek yapabiliriz. Umuyorum ki her şey bu manada hoş olacak gelecek için.”

Fenerbahçe taraftarının kendisine daima takviye olduğunu vurgulayan Attila Szalai, “Taraftarımızdan her vakit müspet geri dönüşler alıyorum. Grup ismine şunu da söyleyebilirim ki bizim taraftarımız nitekim kusursuz. Ekip içerisindeki herkes bunu hissediyor. En düzgün taraftara sahip olduğumuzu düşünüyoruz. Fenerbahçe taraftarı en düzgün taraftar. Biz de onlara bütün memnunlukları vermek istiyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

Yeni tip corona virüs (Covid-19) salgını niçiniyle Fenerbahçe’deki birinci döneminde sarı-lacivertli taraftarların önüne çıkamadığını aktaran Szalai, “Taraftarlarımızın bize elbet fazlaca büyük katkısı olacak. aslına bakarsanız her insanın de bildiği üzere olağanüstü taraftarlarımızla bu statta oynamanın hayali bile sıkıntı bir şey, inanılmaz bir his olacağını düşünüyorum. Bu manada da fazlaca sabırsızım. Bir an evvel taraftarlarımızın karşısında oynamayı bekliyorum.” diyerek kelamlarını tamamladı.

KAYNAK: NTV SPOR