Askeri Drone Üreticisi Taz'da reklamer

Mezopotamya

New member
Bavyera'da Gilching merkezli Alman drone üreticisi Quantum Systems, Berlin'de büyük ölçekli bir kampanya başlattı. Şirket, geleneksel olarak sol yeşil bir alternatif olarak kabul edilen günlük gazetede ertelenme sütunları vardı, tam sayfa bir ekran yazdırdı.

Şirketin web sitesindeki bir PR mektubu, Almanya'nın “insansız sistemler ve yapay zeka alanında acilen yeniden başlatılması gerekiyor” diyor. Ve ayrıca: “Kararlı eylem olmadan on yıllık drone tartışması hasara neden oldu.”

Quantum Systems, Almanya'da eğitim dronları üretir ve böylece Berlin'de reklam verir.Markus Wächter/Berliner Zeitung

Almanya'nın bir “güncellemeye” ihtiyacı var, kampanyanın yapımcıları iddia etmeye devam ediyor. Yeni bir “drone tartışması” olmamalı. Savunma Bakanı Boris Pistorius'a göre, Bundeswehr'a dronlara daha kolay erişim sağlanacak. “Daha önce tanıtılmış olan dronların sayısını artırıyoruz. Erişimi kolaylaştırıyoruz-bu, grubun bireysel derneklerinde de ticari olarak temin edilebilen dronlar çok önemlidir ”dedi.

Taz'da, drone şirketi Quantum Systems “Aydınlanmanın Yeni Çağında” reklam yapıyor.

Taz'da, drone şirketi Quantum Systems “Aydınlanmanın Yeni Çağında” reklam yapıyor.Markus Wächter/Berliner Zeitung