Anadolu Isuzu’dan uzaktan öğrenme ve teknik takviye hizmeti

Mezopotamya

New member
Ticari araç markası Anadolu Isuzu, uygulamaya aldığı yeni proje ile distribütör ve yetkili servislerine uzaktan canlı dayanak ve teknik eğitimlerle güç desteği yapacak. Teknolojiyi en tesirli biçimde kullanarak süratli, kaliteli ve yenilikçi satış daha sonrası hizmeti sunma maksadıyla hayata geçirilen Anadolu Isuzu Teknoloji Merkezi’ndeki birinci uzaktan eğitim çalışması muvaffakiyetle gerçekleştirildi.

Uzman bir teknik takviye grubunun daima bakılırsav yaptığı Teknoloji Merkezi bünyesinde, uzaktan eğitimlerin düzenlendiği, teknik prosedürlerle ilgili görüntü içeriklerinin hazırlandığı ve online eğitim uygulamalarının yapıldığı stüdyo yer alıyor. Anadolu Isuzu Teknoloji Merkezi üzerinden sunulan eğitimler için kurulan online stüdyoda, gelişmiş kamera sistemleri, özel ses ve ışık tertibi ve büyük ekranların yer aldığı bir altyapı hazırlandı.

Gerekli prosedürlerin anında uygulanması sağlanıyor

Yurtharicindeki distribütörler ve yetkili servisler için uzaktan eğitimlerin düzenlendiği stüdyoda, distribütör ve teknik servislere yönelik olarak düzenlenen canlı eğitim aktiflikleri yardımıyla gerekli prosedürlerin anında ve etkileşimli formda uygulanması sağlanıyor. İştirakçiler eğitimlere kamera ve ses sistemleri açık olarak direkt katılabiliyor, sorularını anlık olarak yöneltebiliyor ve yapılan teknik süreçleri hayli yakından takip edebiliyor.

Anadolu Isuzu’nun uzman teknik dayanak grubu, teknoloji merkezinde şurası olan teknolojik ekipmanlar ve yazılım programları yardımıyla alandaki teknisyenlerle manzaralı görüşüp muhtaçlığı süratle tanımlıyor ve tahlile kavuşturuyor. Sistemin altyapısı, gerekli tüm doküman ve prosedürlere basitçe erişim ve paylaşım imkanı da sağlıyor. bu biçimdece merkezdeki uzman takımlar en gerçek tahlil için nitelikli teknik servis takviyesini sağlarken araç başındaki teknisyene de ayrıntıları ayrıntılı bir biçimde aktarıyor.