Altay konutunda Fatih Karagümrük’e 1-0 yenildi

PeLe

New member
Altay konutunda Fatih Karagümrük’e 1-0 yenildi Altay meskeninde Vavacars Fatih Karagümrük’e 1-0 yenilerek üst üste ikinci yenilgisini aldı. Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı’ndaki müsabakayı Suat Arslanboğa yönetti. Maçın tek golünü konuk takım ismine 15’inci dakikada Yann Karamoh kaydetti. Bu sonuçla İzmir temsilcisi 15 puanda kalırken, arka arda ikinci galibiyetini alan Fatih Karagümrük puanını 17’ye çıkardı.

Altay’da teknik yönetici Mustafa Denizli, “Bugün her kararın tecelli edebileceği bir 90 dakika yaşadık. Oyunun geneline baktığımız vakit en çok şutu kaleye atmayı denediğimiz bir maçtı. Fazla isabet sağlayamadık. Final pasları da keza o denli. Telafi edilmesi mümkün olan bir 3 puan kaybettik” dedi.

‘HAKEMİN YORUMLARI DA TESİRLİ OLDU’

Kazanma amacıyla alana çıktıklarını lisana getiren Mustafa Denizli, “İçeride dışarıda oynadığımız futbolla üst sıraları hedefleyen bir grubuz. Yenilgide hakemin de yorumları tesirli oldu. Ben bugün hakem tarafınca ihraç edilmedim lakin ihraç edilsem olağan karşılardım. Bunu yalnızca kendi grubum için söylemiyorum. Bu kadar berbat yorumu olan bir hakemle bizim ismimize kazanmak zordu. Kendisi de seyrederse hak verecektir” diye konuştu.

ATILAY CANEL: PUAN ALMAYI HEDEFLEMİŞTİK

Vavacars Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel, “İlk 15 dakika içerisinde birinciyi kaçırdık, ikinciyi attık. Birinci yarı düzgün top oynadık. İkinci yarı Altay’ın üstünlüğüyle geçmesine karşın oyun ideolojimizden kopmadık. Buraya gelirken puan almayı hedeflemiştik. Altay üzere bir rakipten puan aldığımız için mutluyuz” dedi. (DHA)