Ahmet Ağaoğlu: Algı yaratılmaya çalışılıyor, sakın ha o topa tekrar girmeyin

PeLe

New member
Ahmet Ağaoğlu: Algı yaratılmaya çalışılıyor, sakın ha o topa tekrar girmeyin Trabzonspor Lideri Ahmet Ağaoğlu, Muhteşem Lig’in 19’uncu haftasında alanlarında oynadıkları ve 0-0 biten Başakşehir maçının akabinde basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu.

Ligin ikinci yarısının fazlaca çetin geçeceğini, düşme çizgisindeki kulüplerin can havliyle gayret edeceklerini söz eden Ağaoğlu, şunları söylemiş oldu

“Olmayan bütçeleriyle kulüplerini yönetmeye çalışıyorlar. her insanın fazlaca dikkatli olmasını istiyorum. 2019-2020’nin malum senaryolarını da raftan indirip, üzerindeki tozu alıp, yine önümüze koymaya çalışırlarsa bir defa daha söylüyorum, sakın ha sakın bu biçimde bir şeye teşebbüs edilmesin. Herkes işini yapsın. tekrar söylüyorum algı yaratılmaya çalışılıyor. Tahminen kimi ince hesaplar yapılıyor. Ben de şunu söylüyorum, sakın ha o topa tekrar girmeyin, o top elinizde patlar.”

‘BU KUPANIN SAHİBİ YALNIZCA TRABZONSPOR OLMAZ, TÜM ANADOLU’DUR’

Trabzonspor Kulübü olarak her insanın işini en uygun biçimde yapması için ellerinden gelen uğraşı sarf ettiklerini belirten Ağaoğlu, “Trabzonspor Lideri konuşuyor, 12 mikrofon, 8-10 kamera. Bir Anadolu kulübü, öbür bir Anadolu kulübü oynadığında, mahallî mikrofon ve ajans mikrofonları dışında imkan bulamıyor. Şayet Allah nasip eder de bu dönem sonunda o kupa Trabzonspor’un elinde yükselirse ki o Trabzonspor’un elinde yükselen değil bununla birlikte Anadolu kulüplerinin adaletli ülke futbolu ismine verdikleri uğraş olarak yükselir” dedi.

“Bu kupanın sahibi yalnızca Trabzonspor olmaz, bu kupanın sahibi tüm Anadolu’dur, hatta tüm kulüplerimizdir” diyen Ağaoğlu, “Bir konumda ele çarptı mı, çarpmadı mı, oraya verilip buraya verilmez. Olağan ki hakem yanlışları olacaktır. Sonuçta oyuncunun kusur yaptığı yerde hakemler de yanılgı yapacaktır. Oyuncunun golü atamadığı yerde hakemin de yanılgı yapması olağandır. Bizim kusur seviyesini düşürmemiz gerekiyor. Kulüpler olarak elimizden gelen çabası gösterdik” tabirlerini kullandı.

‘BAZI OYUNCULARIMIZA TEKLİFLER VAR’

Transfer çalışmalarına da değinen Ağaoğlu, “Bizde sistem şöyleki çalışıyor, aşağıdan geliyor, izlemeden geliyor, hocanın talepleri doğrultusunda geliyor. Hoca değerlendirdikten daha sonra o oyuncunun Trabzonspor’un mali kriterlerine uyup uymadığını denetim ediyor ve bize geliyor. Bize üç-dört isim veriyor ve biz teşebbüste bulunuyoruz” diyen konuştu.

İsim vermeyeceğini lisana getiren Ağaoğlu, “Ben isim konuşmam, bana sormayın. Resmi olmasa da birtakım oyuncularımıza aldığımız teklifler var, yurt içi ve yurt haricinden. 5-6 milyon Euro’luk bir transfer limitimiz var. Ancak bu kasamızda 5 milyon Euro var manasına gelmiyor” değerlendirmesinde bulundu.

‘GERVİNHO VE EDGAR’IN LİSANSLARI ASKIYA ALINACAK’

Ağaoğlu, transferde ismi Trabzonspor’la anılan Medipol Başakşehirli futbolcu Edin Visca’yla ilgili bir soruya, “Bu soruyu evvel hocaya sormanız gerekiyor. Başakşehir’in bir oyuncusuna 2-3 kulübün talip olması kadar hoş bir şey yok. Başakşehir ismine hoş bir şey.” cevabını verdi.

Ahmet Ağaoğlu, sakatlıkları niçiniyle dönemi kapatan Gervinho ve Edgar’ın lisanslarının ise askıya alınacağını kelamlarına ekledi. (TRABZON/AA)