Acun Ilıcalı’dan Hull City açıklaması: Umarım süreç kısa vakitte tamamlanır

PeLe

New member
Acun Ilıcalı’dan Hull City açıklaması: Umarım süreç kısa vakitte tamamlanır İngiltere Championship (İngiltere 2’nci ligi) kadrolarından Hull City’i satın alacağı argüman edilen TV8’in sahibi Acun Ilıcalı, kulüp sahibi Assem Allam’ın oğlu ve ikinci lider Ehab Allam’la görüştüğünü deklare etti.

Instagram hesabından Ehab Allam’la fotoğrafını paylaşan Ilıcalı, “Geri sayım başladı… 12 Mayıs 2021. İşte bu hoş kente birinci ayak bastığım gün. Kısa müddette epeyce hoş beşerlerle tanıştım, memnunluktan diğer hiç bir şey hissetmedim” sözlerini kullandı.

“Maçları seyrederken Hull City taraftarlarını hayranlıkla izliyorum. Deplasmanlarda gösterdikleri büyük takviyeye hayranım” diyen Ilıcalı, şöyleki devam etti:

“Ehab Allam hayli kıymetli bir insan ve bize bu süreçte fazlaca yardımcı oldu. Ona ve ailesine büyük hürmet duyuyorum. Umarım bu süreç kısa vakitte tamamlanır ve benim bu hayalim gerçek olur.”

Acun Ilıcalı, Temmuz 2017’de Hollanda’nın Fortuna Sittard kadrosuna ortak olmuştu.

26 Nisan 2021’de paydaşlıktan ayrıldığını duyuran Ilıcalı, “Futbol yatırımlarımıza İngiltere liginden bir kulüp alarak devam etmek istiyoruz. Hoş muvaffakiyetler yaşadığımız Fortuna Sittard’a veda ediyoruz. Alt sıralarda dahil olduğumuz bu hoş kulübü âlâ yerlere getirdiğimizi düşünüyorum. Kulüpteki hoş insanlara muvaffakiyetler diliyorum” demişti. (HABER MERKEZİ)