65 bin Yıldız Holding çalışanı düzgünlük için 52 milyon adım attı

Mezopotamya

New member
Yıldız Holding’in, kurucusu Sabri Ülker’in “Dünyanın neresinde olursa olsun her insanın keyifli bir çocukluk geçirmeye hakkı vardır” unsurundan yola çıkarak her yıl kasım ayının üçüncü perşembe günü kutladığı Keyifli Et Keyifli Ol Günü, tüm dünyada 65 binden çok çalışanın iştirakiyle gerçekleşti.

Memnun Et Keyifli Ol Günü aktiflikleri bu yıl da çevrim içi gerçekleşti. Radyo programcısı Geveze’nin sunduğu programda Nil Karaibrahimgil de sevilen müziklerini seslendirdi.

Adımlar yeterlilik için atıldı

Bu yıl Keyifli Et Memnun Ol Günü kapsamında Yıldız Holding çalışanları Help Steps uygulaması üzerinden adımlarını dünya çocukları için mutluluğa dönüştürdü. Türkiye’den Amerika’ya, Çin’den Nijerya’ya tüm dünyadan projeye katılan Yıldız Holding çalışanları 52 milyon adım atarak dünyanın etrafında bir tam tipi tamamlayacak kadar ara kat etti. Çalışanların bu adımları uygulama üzerinden UNICEF’e bağış olarak aktarılacak.

Keyifli Et Keyifli Ol Günü’ne özel olarak çalışanların iştirakiyle düzenlenen kermesin geliri de kız çocuklarının eğitiminde kullanılmak üzere Darüşşafaka’ya bağışlandı.

“Örnek işlere imza atmayı sürdürüyoruz”

Aktifliğe ait açıklamalarda bulunan Yıldız Holding CEO’su ve İdare Heyeti Lider Yardımcısı Mehmet Tütüncü, toplumsal sorumluluğun kurum külçeşidinin ayrılmaz bir bileşeni olduğunu belirtti.

Küresel yapıları yardımıyla Türkiye’de ve dünyanın her yerinde toplumsal sorumluluk alanında örnek işlere imza atmayı sürdürdüklerini söz eden Tütüncü, şunları kaydetti: “Mutlu Et Keyifli Ol Günü vesilesiyle tüm dünyada 65 bin çalışanımızla bir arada bu kapsamlı uygunluk hareketinin coşkusunu paylaşıyor, hem Holdingimizde birebir vakitte dünyada memnunluğu artırmayı hedefliyoruz. Tüm çalışanlarımız Keyifli Et Memnun Ol ideolojimiz çerçevesinde bir daha bir yıl boyunca tabiata, insanlara ve bilhassa çocuklara yarar sağlayacak toplumsal sorumluluk çalışmalarına odaklandı. Diğerlerini keyifli ederek keyifli olma şuuruyla yaptığımız bu çalışmaları bu sene de Keyifli Et Memnun Ol Günü’nde kutladık; dünyanın dört bir yanındaki çalışanlarımızla birlikte binlerce insanın mutluluğuna vesile olmanın coşkusunu paylaştık. Bu sevinci bizlere yaşatan tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.”